dimecres, 31 de gener del 2007

Un dia a la inmobiliaria

Conversa entre una parella que busca pis a Barcelona i el senyor de la inmobiliària:

· parella: Estem buscant pis a Barcelona.
· senyor somrient: Entre 400.000 i 800.000 € tinc el que vulgueu parella.
· parella: Si, però... és que ens agradaria comprar menjar també mentre paguem la hipoteca.
· senyor somrient: Ah, doncs en aquest cas us puc oferir un piset d'uns 50 m2 a la ciutat de Vic. Un paradís, només a 60 km dels vostres llocs de treball i en constant evolució i creixement. Ara és un poblet, però en questió de 3 o 4 anys hi tindreu un Decathlon, un Mediamarket, dos o tres mcDonalds més i, qui sap, si esteu de sort potser hi posen un Corte Inglés i tot. No us defraudarà, teniu per triar els pisos que vulgueu i a poc menys de 5.000 € al m2, molt més econòmic que aquí a Barcelona.
· parella: Si, però... no anirà molt carregada la C-17 a les hores que haguem d'agafar el cotxe.
· senyor somrient: De moment és una miqueta feixuc, però no patiu que ens han assegurat des de dalt que en questió d'uns anyets ja estarà construïda l'autopista que desembocarà a Centelles travessant les muntanyes que hi ha entre el Vallès i Osona.
· parella: És fantàstic això, segur que arribarem de Barcelona a Vic en 25 minuts. Segurament haurem de pagar peatge però a això ja hi estem acostumats.
· senyor somrient:A més, penseu que d'aquí a uns anys de no res els preus dels pisos de Vic estaran com ara a Barcelona i llavors només haureu de fer que vendre'l i anar a viure a Calldetenes, Folgueroles o qualsevol altre poble del voltant. Ara ja estan creixent moltissim i no patiu pel desplaçament, ja es cuidaran de fer més amples les carrateres al seu moment.
· parella: Això és fantàstic, visquent a Vic d'aquí poc serà com si estiguessim a Barcelona mateix.
· senyor somrient: Mireu, mireu... s'està projectant la construcció de 1500 nous habitatges just a l'entrada de Vic, anant cap a La Guixa. Mireu també a prop del club patí Vic, almenys 10 blocs de pisos altíssims i grandiosos que es veuen perfectament des de la C-17 poc abans d'arribar a l'alçada de la ctra. de Prats, abans només es veia la ciutat al fons amb edificis petits, ara fa patxoca veure Vic des de lluny i contemplar aquests imponents blocs de pisos, no em digueu que no és bonic. I ja veureu a la zona de les adoberies, ja s'han acabat 4 o 5 blocs molt i molt grans i espereu a veure el que vindrà, la gent de Vic estarà encantada.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt maca la crítica però hauria estat més creïble si l'haguessis feta tota en castellà.
Salut