dijous, 22 de febrer del 2007

Siguem cívics ???

L'ajuntament de Vic ens diu aquests dies que "siguem cívics". Una nova campanya on els senyors de l'ajuntament ens demanen que siguem cívics, és a dir, que recollim les caquetes del gós, que llencem les escombraries a dintre el contenidor, que no fem malbé el mobiliari urbà i que aparquem bé el cotxe.

Qui es cuidarà però de vetllar per la nostra seguretat i controlar que els dirigents de la ciutat de Vic siguin també cívics?

- Incívic és aquell qui amb les seves accions posa entrabancs a la vida dels altres.
- Incívic és aquell que no té respecte pel medi ambient i per la natura.
- Incívic és aquell que es pensa que pot fer el que vol amb una ciutat pel sol fet d'haver guanyat unes eleccions.
- Incívic és aquell que impulsant el creixement desmesurat de la seva ciutat dóna problemes a les poblacions del voltant que es veuen amenaçades per la contrucció de noves carreteres i infraestructures.
- Incívic és aquell que col.laborant amb les seves accions al creixement desmesurat dels preus de l'habitatge obliga als ciutadans de Vic a marxar de la seva ciutat.

Són molt més incívics els senyors de l'ajuntament de Vic que no pas qualsevol ciutadà que no reculli una caqueta de gos. Una caca de gos es pot recollir quan es vulgui però 15 blocs de pisos en una zona on abans hi havien camps i natura ningú els pot recollir. Una autopista atravessant les muntanyes d'Osona Sud ningú la podrà netejar. Hauriem d'iniciar doncs una campanya per començar a protegir-nos de l'incivisme de l'Ajuntament de Vic.

Dirigents de Vic, sigueu cívics i deixeu-nos tranquils !