dilluns, 26 de març del 2007

I van fent, i van fent.

No calen paraules ni gaires explicacions. Així ens ho mostren els executors de l'obra i orgullosos n'estan els que ho impulsen des de l'ajuntament. 6 o 7 plantes per bloc i cada bloc ben majestuós i rectangle, tots ells just al costat d'una de les zones més històriques de Vic, el C/. Sant Francesc i Les Adoberies. Dels 10 blocs de pisos ben alts que pretenen fer ja n'hi ha tres de construïts. Us convidem a mirar'vos-ho de prop i fer una passejada pel carrer que va del Martí Genís a l'Horta Vermella. Abans podiem contemplar el casc antic des d'aquella zona i ara hi veiem ciment, quina gran obra de diseny des de l'Ajuntament de Vic, si senyor. Suposo que a qualsevol urbanista o arquitecte que s'estimés la seva feina li agafaria un cobriment veient aquesta obra, actualment, però, tot és igual ja, el que importa és fer-ho tot a corre cuita perquè la gent no se n'adoni i quan ja està fet fet està i ja ningú no hi pot fer res.

Mireu com ho venen els executors. I mireu també en l'idioma que ho venen. Ja ens parlen del futur Vic perquè així és com els han dit des de l'ajuntament que serà. Cada dia serem menys Vic i més Reus o Manresa o Santa Coloma de Gramanet i així potser es podrà calmar aquesta sensació de poca cosa i d'inferioritat que els provoca als nostres polítics Vic. Els convidem a anar a viure a qualsevol ciutat de 100.000 habitants i deixar als 40.000 de Vic tranquils per sempre més.

NUEVA PROMOCIÓN EN VIC (Barcelona)


Promoción de Obra Nueva en Vic (Barcelona).


Ven a vivir al futuro Vic, donde se construirán 740 viviendas.

Ven a vivir a un lugar diferente, un espacio donde disfrutaras de más de 35.000m² de parques, con amplias zonas ajardinadas. Viviendas de dos, tres i cuatro dormitorios, con distribuciones racionales de los espacios totalmente exteriores, con amplios ventanales y terrazas para vivir disfrutando de la luz y del sol.

Para visualizar la situación de la Obra nueva, haga click aquí.