dijous, 24 de maig del 2007

Un parc de 100 hectàrees entre La Guixa i Vic?

Continuen l'allau de promeses i propostes dels candidats a l'alcaldia de Vic. En la competició per qui la diu més grossa i qui es contradiu més amb les accions dutes a terme pel seu partit el candidat de CIU sembla que està disposat a guanyar tots els premis. Aquesta setmana el candidat de CIU ha fet una nova proposta que segur que els habitants de Vic i la Guixa estaven esperant amb candeletes. Vila d'Abadal ha dit que si ell és alcalde farà un parc de 100 hectàrees a tocar del riu entre La Guixa i Vic. Suposem que aquest parc que proposa serà per dissimular les desenes de blocs de pisos que estan projectats entre la guixa i Vic també a tocar del riu, tot i que tants blocs de pisos on ara hi ha camps i activitat agrícola costen bastant de dissimular. Hem de recordar que el qui ha aprovat la unió de Vic i La Guixa a base de blocs de pisos ha estat el consistori actual governat per CIU, el partit del senyor que fa aquesta proposta?.

El candidat de CIU potser no haurà vist que entre la Guixa i Vic ja hi ha una gran, grandiosa zona verda, se'n diuen camps hi hi treballa una gent que tenen l'ofici de pagès senyor d'Abadal. Un ofici que en els propers anys desapareixerà de la ciutat de Vic si continua aquesta politica de construcció que ha estat portant a terme l'ajuntament de Vic aquests últims anys.

El sr. Vila d'Abadal i molts altres polítics de Vic tenen la mateixa visió del territori que un promotor inmobiliari (de fet s'entenen molt bé alguns polítics i els promotors), ho han de controlar tot, no se'ls pot escapar res, si no hi van pisos s'hi han de fer zones verdes, però res no es pot deixar a l'atzar ja que la parcel.la anomenada terme municipal es pensen que és com el jardí de casa seva on hi poden fer i desfer com vulguin. Encimenten les vores dels rius i en desvien el cabdal, posen zones verdes i posos on abans hi havia camps i pagesia, requalifiquen al seu gust... tot està a les seves mans i tot ho manipulen.